rulada cu crema de cafea

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat: 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri lapte fierbinte
  • unt
  • crema:2 oua
  • 125 g zahar
  • 2 lingurite cafea concentrata
  • 125 g unt

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele fierbinte si faina. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia in tava si se introduce la cuptor, la foc potrivit cca 25 minute.Dupa ce s-a copt, se rastoarna rulada pe un servet si calda fiind se unge cu urmatoarea crema : se bat bine pe foc ouale, zaharul si cafeaua pana se ingroasa.Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si cand e calduta se amesteca cu untul pentru a se omogeniza.Se unge foaia, se ruleaza repede si se aseaza pe un platou pt a fi servita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise