Rulada cu gem de mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • I PORTIE:
  • 5 OUA
  • 3 LINGURI DE FAINA
  • 3 LINGURI DE ZAHAR
  • 2 LINGURI DE ULEI
  • 200G GEM DE MERE

Mod de preparare

Ouala se separa, albusul se bate spuma cu cele 3 linguri de zahar, separat se bate galbenusul cu uleiul, dupa care se omogenizeaza, se aduaga cele 3 linguri de fina si se amesteca.

Se aprinde cuptorul, dupa care se lasa sa se incalzeasca, apoi se pregateste tava intinsa de cuptor, se pune foaia de copt, se unge cu ulei, apoi se toarna compozitia in tava. Dupa ce este gata se rumeneste, se scoate din cuptor, se intinde gemul pe mere si se ruleaza. Se pune intr-o punga 15 min, dupa care se poate servi.

POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise