Rulada cu kiwi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 125 g zahar
  • 40 g faina
  • 125 g nuci pisate
  • 200 g zahar (pentru albusuri)
  • 4-5 kiwi
  • 400 g frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 plicuri stabilizator frisca (de la dr.Oetker).

Mod de preparare

Freci galbenusurile cu 5 linguri apa , mai pui 125 g de zahar,apoi pui faina si nucile.aluatul il torni intr-o tava cu hartie,il coci timp de 30 minute,dupa care il pui imediat pe un prosop de bucatarie si il rulezi. cureti fructele de kiwi si le tai marunt.bati frisca impreuna cu zaharul vanilat si stabilizatorul de frisca,apoi adaugati bucatelele de kiwi,dar pastrezi si pentru ornat.rulada,intre timp racita o intinzi, o umpli cu frisca si fructe,apoi o rulezi din nou.ornezi cu kiwi si frisca si presari nuci pisate(facultiv)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise