Rulada cu legume

Timp pregatire
3600 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 de grame de morcovi
  • 300 de grame de ciuperci champignon
  • 300 de grame de ardei capia
  • 100 de grame de fasole pastai
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • faina integrala ( cat cuprinde)
  • sare
  • piper
  • 2 oua de gaina
  • 2 iaurturi cu putine grasimi si inca putin ulei de floarea-soarelui pentru calirea rapida a legumelor.

Mod de preparare

Legumele se spala. Se taie in cubulete. Se incinge tigaia intre timp.

Se folosesc pentru calirea rapida a legumelor doar 1-2 lingurite cu ulei vegetal, de floarea-soarelui.

Dupa ce s-au calit legumele, se iau de pe foc, se scurg, se lasa un pic sa se raceasca.

Intre timp, se pregateste aluatul din 2 iaurturi, 2 oua, sare, 2 linguri cu ulei si faina cat cuprinde.

Aluatul se intinde bine. Se pun legumele pe foaia de aluat, se ruleaza bine, astfel incat marginile sa fie bine prinse. Se incalzeste cuptorul. Se baga rulada in tava. Pentru a nu se prinde, se poate intinde putina faina pe tava.

Rulada se tine in cuptor pret de 1 ora, la foc mediu.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise