Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 200 g telemea de vaca
  • 150 g cascaval cu nuca
  • chimen
  • unt
  • 2 linguri parmezan ras

Mod de preparare

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza cu cascavalul .Intindem foaia de aluat cu sucitorul peste care punem amestecul de branza si cascaval.

Rulam , ungem rulada cu unt si presaram chimen.Asezam rulasa intr-o tava de chec pe care am uns-o cu ulei si am captusit-o cu hartie de copt.

Dam la cuptor iar spre final cand rulada este aproape gata presaram parmezanul ras.Lasam sa se rumeneasca bine.Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca .

Taiem felii potrivite si servim.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise