Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 200 g telemea de vaca
  • 150 g cascaval cu nuca
  • chimen
  • unt
  • 2 linguri parmezan ras

Mod de preparare

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza cu cascavalul .Intindem foaia de aluat cu sucitorul peste care punem amestecul de branza si cascaval.

Rulam , ungem rulada cu unt si presaram chimen.Asezam rulasa intr-o tava de chec pe care am uns-o cu ulei si am captusit-o cu hartie de copt.

Dam la cuptor iar spre final cand rulada este aproape gata presaram parmezanul ras.Lasam sa se rumeneasca bine.Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca .

Taiem felii potrivite si servim.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise