RULADA CU VARZA ALBA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 foi de varza alba
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 1 chifla
  • 1 legatura de patrunjel
  • 500 gr carne tocata de vita
  • 1 ou
  • boia de ardei
  • 2 linguri unt topit
  • 200 gr legume pt supa (morcov
  • telina
  • ceapa etc)
  • 400 ml supa

Mod de preparare

Opariti varza in apa fierbinte 1 minut, apoi uscati-o pe un servet de bucatarie. Taiati-i cotoarele, inmuiati chifla. Tocati o ceapa si patrunjelul, amestecati-le cu oul, carnea tocata, painea stoarsa si condimentele.

Cu acest amestec umpleti cate 4 foi de varza suprapuse, apoi inchideti-le la capete. Prajiti ruladele 3 minute in untul topit. Tocati restul de ceapa si caliti-o impreuna cu legumele pt supa.

La final, adaugati supa si fierbeti totul la foc mic 40 minute. Spor la treaba si pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise