Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.Ingrediente pt foi:
  • 500 gr biscuiti
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic cu zahar pt salam de biscuiti
  • 1 esenta rom
  • 2.Ingrediente pt crema:
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 100 gr nuca cocos
  • 25 gr nuca cocos pt decor
  • 3 zahar vanilat
  • Un strop esenta de migdale

Mod de preparare

1. Se macina biscuitii, se dau prin masina de tocat sau se sfarama cu sucitorul. Dupa aceea se amesteca laptele, cacaua, zaharul si esenta de rom cu biscuitii, pana se obtine o compozitie omogena, ce poate fi intinsa.

2. Se bate untul spuma, dupa aceea se adauga zaharul pudra si cel vanilat si se amesteca pana se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si picatura de esenta de migdale si se amesteca bine crema.

Se intinde foaia cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se unge cu crema, se ruleaza bine, se da prin exterior cu nuca de cocos, se impacheteaza in folia de plastic si se pune in frigider.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise