Rulada de carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne tocata,
  • 5-6oua,
  • 200g cascaval,
  • 100g masline,
  • patrunjel,marar,sare,piper,2 felii paine si putin lapte

Mod de preparare

1 kg. carne tocata se amesteca cu 2 oua crude,sare,piper si 2 felii de paine inmuiate in lapte(stoarse),compozitia se imparte in doua,

se intinde doua foi din compozitie si pe fiecare se pune pe mijloc;150g cascaval ras,1/2 legatura de patrunjel tocat,1/2 legatura de marar tocat,2-3 oua fierte tai si taiate in sfertui si 100g masline(fara samburi).(umplutura este ptr. 2 rulade),se poate pune si 1 morcovtaiat fasii(fiert)

Se ruleaza carnea(sul),se rotunjesc capetele,se pun ruladele intr-o tava unsa cu margarina,se unge rulada cu ou,se presara 50g cascaval ras si se da la cuptor 50 min(se taie numai dupa ce se raceste)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise