Rulada de carne de miel - reteta pentru Lenuta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 carne de miel
  • 3 felii de paine muiate in apa si stoarse
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar tocat
  • 3 oua
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura de ulei.

Mod de preparare

Tocam carnea de miel, si o amestecam bine cu 1 ou crud, feliile de paine, ceapa si usturoiul tocate fin, mararul, sarea, piperul si boiaua, pana cand obtinem o pasta consistenta. Intindem pasta noastra pe o folie de aluminiu, presarata cu pesmet. Asezam in lung cele 2 oua ramase, fierte tare si bineinteles decojite. Rulam folia cu tot cu compozitiaq pana se formeaza un sul. Asezam sulul intr-o tava , desfacem folia de deasupra pastei, ungem cu un sos de mustar (mustarul frecat cu uleiul ) si dam la cuptor. Cand este gata (verificam cu o scobitoare sau un chibrit pe care il introducem in compozitie, stiti dumneavoastra ) lasam rulada la racit si o taiem in felii apetisante. Se serveste cu pilaf si salata de varza. Pofta buna! CUGETARE : Placerile cele mai mari sant cele mai rare ( DEMOCRIT )

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise