Rulada de carne tocata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata,
  • 3 felii de paine,
  • 2 lingurite de mustar,
  • 4 cepe,
  • 1 lingurita oregano,
  • 5 oua,
  • 2 linguri de pesmet,
  • 2 lingurite boia dulce,
  • 150 gr. cascaval,
  • sare, piper,
  • patrunjel verde,
  • o lingurita de boia.

Mod de preparare

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua oua,piper,condimente. Amestecam bine si modelam sub forma de rulada si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. O punem la cuptor pentru 40 de minute. Cat timp rulada este la cuptor,pregatim compozitia pentru crusta din 3 oua,cascavalul ras,piper,o lingurita de boia,patrunjel,2 linguri de pesmet si sare. Amestecam bine si dupa cele 40 de minute de stat la cuptor,scoatem rulada si intindem compozitia pentru crusta,pe toata suprafata ruladeisi o mai punem la cuptor pentru 15 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise