Rulada de carne(vita)

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne vita
  • 2 oua
  • 1 cartof mare
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa mica
  • cateva fire usturoi verde sau 3-4 catei
  • 3 lingurite vegeta
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingura faina
  • 4 lingurite piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare.

Mod de preparare

Intrun castron amestecam f. bine carnea, ouale, cartoful curatat, spalat, dat pe razatoarea mare, ceapa curatata, taiata marunt, ustroiul taiat marunt, painea inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, condimentele, faina, patrunjelul tocat marunt. Framantam pana ce omogenizam toate ingredientele, potrivim de sare. Pregatim o tava de cozonac pe care o tapetam cu hartie de copt, asezam compozitia in tava si dam la cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 1 ora. Testam rulada cu scobitoarea (intepam rulada si daca scobitoarea ramane curata, rulada e gata), scoatem tava din cuptor, lasam sa se raceasca preparatul si inainte de servire taiem felii de grosimea unui deget.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise