RULADA DE CARTOFI CU MOZZARELLA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g g cartofi,
  • 120 g spanac,
  • 20 g unt,
  • 20 g branza Mozzarella,
  • 4 felii bacon ,
  • 2 linguri cascaval ras,
  • 1 lingura parmezan ras,
  • sare,
  • piper
  • nucsoara.

Mod de preparare

1.Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare, aproximativ 20 min.Se scurg de apa, se curata de coaja si se zdrobesc.

2.Piureul inca cald se amesteca cu Mozzarella,care se zdrobeste cu o furculita,cu cascavalul, sarea si nucsoara.

3.Se fierbe spanacul, se scurge bine de apa si se caleste impreuna cu bacon-ul in unt cateva minute.Se intinde piureul de cartofi intr-un strat de 1 cm pe o folie de aluminiu, unsa cu unt sau ulei, se pune deasupra spanacul calit, apoi se ruleaza cu folia foarte bine.

4.Se taie rulada in felii , se trec prin faina si se rumenesc in unt pe ambele parti.Se servesc cu parmezan ras , presarat deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise