RULADA DE CURCAN

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g piept de curcan,
  • 200 g sunca de curcan,
  • 250g.carne tocata de curcan,
  • 5 oua,
  • 200 g. morcovi,
  • 200 g. fasole verde,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pentru carne de curcan;

Mod de preparare

1.Se bate carnea si se condimenteaza cu piper ,putina sare si condimente pentru carne de curcan.

2 Carnea tocata de curcan se amesteca cu 2 oua si se condimenteaza.

3.Pste pipetul de curcan batut cu batatorul de snitele se pun feliile de la 3 oua fierte si feliile de sunca de curcan.

4.Se aseaza fasolea verde si morovii,in prealabil fierti, iar la final se acopera cu carnea tocata. Se ruleaza in folie de aluminiu si se pune la cuptor pentru 30 de minute.

5.Se scoate din folie, se pune din nou la cuptor sa se rumeneasca, apoi se scoate ,se lasa sa se raceasca putin si se taie felii.Se serveste cu garnitura , dupa dorinta , si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise