Rulada de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500g carne de curcan
  • -4 oua
  • -20g faina
  • -vegeta
  • -marar verde
  • -50g ulei
  • -mustar

Mod de preparare

Carnea se bate ca pentru snitele,se unge fiecare felie cu mustar,Separat se face omleta din oua faina .se adauga mararul tocat marunt si vegeta.Omleta se aseaza peaste felia de cane ,se ruleaza,se prinde cu scobitori,se da la cuptor la foc potrivit.

Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise