Rulada de muschiulet de porc cu prune

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (2 portii)
  • Muschiulet de porc – 1 buc
  • Prune – 4 buc
  • Muschiulet de pui – 2 buc
  • Fulgi de chilli – ½ lingurita
  • Unt – 15 g
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Vin roze – 50 ml
  • Sos de soya calitativ – 2-3 linguri
  • Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime;

Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli;

Pune deasupra muschiuletul de pui, asezonati-l cu sare si piper si pe-acesta;

Taie prunele pe jumatate, scoate samburii si pune prunele deasupra muschiuletului de pui;

Strange muschiuletul cu sfoara;

Pune unt si ulei in vasul de aluminiu al Crock Pot Saute 6 L, pune-l pe foc si cand acestea s-a incins, da-i culoare ruladei;

Stinge cu vin roze si ia de pe foc;

Pune vasul de aluminiu in Crock Pot si seteaza timpul de gatire de 3 ore si programul “low”;

Pune capacul si lasa-l sa se gateasca;

Cu 15 min inainte de final, adauga sosul de soia;

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise