rulada de porc cu carnati afumat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg. pulpa de porc
  • o pereche carnati afumati de casa
  • 400 gr costita
  • sare
  • piper dupa gust si o capatana usturoi

Mod de preparare

pulpa de porc se taie felii cat mai mari, se bat ca pt. snitel se condimenteaza cu sare si piper, peste se aseaza felii de costita ,cate o bucata de carnat si si se ruleaza . se leaga cu ata mai groasa si se pun in tava. din capatana de usturoi se face un mujdei care se toarna peste rulada. se coace 45 min. la 200 grade

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise