Rulada de porc cu nuci si fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -500 gr muschiulet de porc
  • -100 gr nuci prajite si taiate grosier
  • -100 gr caise dezhidratate feliate
  • -5-6 bucati rosii dezhidratate feliate
  • -sare
  • -piper
  • -nucsoara
  • -1 lingura ulei masline .

Mod de preparare

Carnea o batem cu ciocanul de batut carne pana cand este ca si pentru snitel , dar vom obtine o singura bucata . O ungem cu ulei de masline si o condimentam cu sare , piper si nucsoara razuita si o lasam sa stea putin .

Nucile le taiem grosier si le prajim pe foc rapid intr-o tava .

Peste carne presaram nucile , caisele taiate in fasii subtiri si rosiile .

Rulam carnea cat mai strans posibil avand grija sa impaturim capetele astfel incat sa nu iasa compozitia .

Asezam rulada intr-o tava , asezonam cu sare si piper deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute .

Lasam sa se raceasca si feliem cu grija .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise