RULADA DE PORC CU SPAGHETTI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg.carne de porc tocata,
  • 500g.spagetti fierte pe trei sferturi,
  • 2 cepe tocate si calite,
  • 2 catei de usturoi zdrobiti,
  • 50g.cascaval ras,
  • 4 linguri verdeata tocata,
  • 2 oua,
  • 250g.nuci sau alune,
  • 50ml.vin alb sec,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce de ardei,
  • ulei;

Mod de preparare

1. Se amesteca carnea de porc tocata cu ceapa,usturoiul, verdeata, 1 ou, sare, boia si piper dupa gust.

2. Se intinde amestecul pe o folie de aluminiu unsa cu ulei, se aplatizeaza si, la mijloc, se aranjeaza spaghettele amestecate cu putin ou batut, o parte din cantitatea de cascaval, nucile sau alunele macinate; se ruleaza foaia de carne cu ajutorul foliei de aluminiu.

3. Rulada astfel pregatita se rastoarna intr-o tava lunga, unsa cu ulei, in care se pune vinul amestecat cu 1/2 pahar de apa. Se unge deasupra cu restul de ou batut si se presara restul de cascaval. Se coace la cuptor 25-30 de minute si se serveste fierbinte, taiata felii, cu muraturi de sezon si cu un vin alb sec.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise