Rulada de pui cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ~500 gr de piept de pui
  • 100 gr sunca de pui
  • 100 gr de branza de vaci degresata
  • 1 lingura condimente de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 lingura de mustar
  • sare
  • susan

Mod de preparare

Se spala puiul si se usuca cu prosoape absorbante. Se pune carnea cu pielea in jos pe un tocator si se bate usor cu un ciocan de snitele.

Se unde pieptul batut anterior cu mustar si se adauga feliile de sunca. Eu am avut 2 bucati de piept de pui in 500 gr asa ca am impartit ca sa ajunga la amandoua.

Dupa sunca urmeaza sa puneti branza amestecata cu putina sare si usturoiul tocat marunt. si se ruleaza fasia de piept pana cand obtineti o rulada. O puteti lega cu sfoara alimentara sau plasa, dar in lipsa ei eu am pus scobitori pe care le-am scos dupa ce au stat in cuptor.

Se pun ruladele intr-un vas de yena, se ung cu ulei, se dauga condimentele si semintele de susan.

Se adauga si 100 ml de apa, la cuptor se lasa aproximativ 30 minute la foc mediu.

In timp ce se coace se intoarce rulada pe toate partile.

Pofta buna!

La fel de gustoase sunt si celalalte retete de pe blogul meu: http://laupasca.blogspot.com

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise