Rulada de pui cu spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • boia dulce de ardei
  • 200 gr spanac fiert si tocat
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 morcovi fierti, subtiri si mici
  • 50 gr branza de oi
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se aseaza pieptul de pui, fiind mare l-am taiat in doua, se pune peste o folie alimentara si se bate usor pana ce se subtieaza nu foarte tare, riscati sa se rupa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza spanacul fiert si tocat. Deasupra spanacului se presara usturoiul pisat si branza de oi rasa. Asezam morcovii fierti pe margine si rulam cu grija sa nu iasa umplutura. Legam cu o ata de bucatarie si asezam intr-o tava, unsa cu ulei.

Acoperim cu staniol, facem cateva gaurele si introducem la cuptorul incalzit 20 min, dupa care descoperim si mai lasam sa se rumeneasca usor cca 10-15 min. Se poate servi cald alaturi de o garnitura sau rece, feliat pe un platou de aperitiv.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise