Rulada de pui in manta de bacon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa,1 catel de usturoi
  • 1 gogosar verde
  • 1 lingurita zahar si 1 lingurita mustar
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
  • 4 fileuri de pui
  • 8 felii bacon
  • 4-8 frunzulite salvie
  • 8-10 rosii cherr

Mod de preparare

Se rad morcovii si ceapa.Se toaca usturoiul. Gogosarul se taie rondele. Ingredientele pregatite se amesteca intr-un castron cu zahar, mustar, 1 lingura suc de lamaie si ulei de masline; se sareaza si se pipereaza.

Se incinge cuptorul la 200 grade, se stropesc feliile de carne cu 2 linguri suc de lamaie si se pipereaza. Pe fiecare file se aseaza cate 2 frunze de salvie si se infasoara in 2 felii de bacon.

Legumele marinate se aseaza intr-o forma termorezistenta; deasupra se aseaza carnea si se coace la cuptor cca. 20 min. Apoi pe langa pui se aseaza rosiile cherry. Se pipereaza si se mai coace la cuptor cca. 5-10 min.

Se poate servi alaturi de cartofi la cuptor!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise