RULADA DE SOMON

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fileuri de somon,
  • 6 felii sunca de Praga,
  • sare,
  • piper,
  • lamaie,
  • vin alb,
  • rosii,
  • usturoi,50g.faina,
  • 1 ou,
  • 30g.telemea,
  • 100g.pesmet,
  • parmezan,
  • untura;

Mod de preparare

1. Pe fiecare bucata de peste se aseaza cate o felie de sunca, iar branza rasa se amesteca cu vinul, rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate marunt, usturoiul pisat si piperul. Compozitia se intinde pe felia de sunca de Praga.

2. Fileurile de somon se ruleaza, se prind cu scobitori, se trec prin faina, ou, pesmet si parmezan ras. Ae rumenesc apoi in untura incinsa. Se servesc cu vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise