Rulada de spanac dietetica

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • 2 cești de lapte
  • 500g piure de spanac
  • 400-500g branza
  • sare

Mod de preparare

Se face un sos alb gros, stins cu lapte. Se imparte in doua. Jumatate se amesteca cu pireul de spanac si se pune la copt, intr-o forma unsa cu unt. Dupa ce s-a copt se scoate din forma, se unge pe toata suprafata cu branza desarata sau branza de vaci, se ruleaza si se pune din nou la cuptor, pana se topeste branza. Se scoate se aseaza pe o farfurie si se glaseaza cu restul de sos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise