RULADA DE VINETE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete mari,
  • 80g.carne de vita tocata,
  • 2 cepe,
  • 4 catei de usturoi,
  • 8 oua,
  • 2dl.lapte,
  • 8 linguri cascaval ras,
  • sare,
  • piper,condimente pentru carne de vita;

Mod de preparare

1. Vinetele curatate si spalate se taie pe lungime, in felii groase de 1/2 cm. Se prajesc pe ambele parti in ulei si se lasa la racit.

2. Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, sare, piper, boia, usturoi, ceapa si condimente pentru carne de vita (din comert).

3. Pe fiecare felie de vanata se pune o lingura de carne, se ruleaza si se pun in tava unsa.

4. Peste rulada se pune restul de oua batute bine cu lapte, se adauga sare si piper, se presara cascavalul ras deasupra si se dau la cuptor 30-35 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise