RULADA DE VITA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg antricot de vita
  • 300 g carnati
  • 300 g bacon
  • 300 g miez de paine
  • 2 buc praz
  • 250 ml lapte
  • 3-4 oua
  • patrunjel verde
  • usturoi,sare,piper,condimente (tarhon,cimbru,maghiran)dupa gust
  • mustar
  • ulei
  • vin alb

Mod de preparare

Carnea ori se desface frumos si se pastreaza in bucata intreaga,ori se taie in bucati mari si se bate usor.

Usturoiul se curata si se piseaza.

Patrunjelul se spala si se toaca marunt.Painea se taie bucatele mici.Ouale se bat cu laptele si se amesteca cu bucatile de paine.

Carnea se sareaza,se pipereaza,se condimenteaza dupa gust,se unge cu mustar si usturoi.

Pe bucata sau bucatile de carne se aseaza cuburile de paine inmuiate in lapte,prazul si carnatii.

Se ruleaza si se leaga strans.

Intr-o tava se pune putin ulei,se aseaza ruloul sau rulourile care se vor stropi din cand in cand cu sosul din tava,iar cand incepe sa se rumeneasca se stropesc cu vin si se intorc sa se rumeneasca pe ambele parti.Se taie feliute si se servesc cu cartofi natur,ciuperci,muraturi,in functie de imaginatia dvs si de ceea ce aveti prin frigider sau camara.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise