RULADA DE VITEL CU MOZZARELLA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fileuri de vitel,
  • ulei de masline ,
  • 6 felii de sunca de Praga sau de Parma,
  • 150 g de mozzarella,
  • 2 catei de usturoi ,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • frunze de salvie,
  • 1 pahar vin rosu,
  • sare si piper;

Mod de preparare

1. Feliile de sunca se presara cu condimente si cu felii de usturoi. Se pune mozzarella, apoi feliile de sunca peste carnea de vitel si se ruleaza. Se prind cu scobitori si se prajesc in tigaie.

2. Dupa ce se prajesc bine, se pun pe o farfurie, iar uleiul se strecoara. Se pune iarasi uleiul in tigaie, se adauga un pahar cu vin rosu si o cana cu supa de carne de pui (poate fi si din cubulet). Se lasa pe foc circa 10-15 minute, apoi se lasa sa se raceasca si cand amestecul este caldut,se pune smantana peste el si se omogenizeaza.

3. Se serveste rulada cu garnituri de legume si sosul din tava.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise