Rulada de vitel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii muschi de vitel (100 g fiecare)
  • 8 lingurite mustar
  • 4 felii sunca
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri faina
  • 600 g ciuperci
  • 4 linguri ulei
  • 500 ml smantana
  • 2 lingurite condimente pentru carne de vitel

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 2000 Celsius. Se unge carnea cu mustar. Pe fiecare se asaza cate ½ felie de sunca. Cepele se taie in 4. Ardeiul gras se taie in 16. Ambele se repartizeaza peste sunca, se ruleaza si se fixeaza. Se dau ruladele prin faina si se asaza in forma de sufleu.

2. Se calesc ciupercile, se toarna deasupra smantana si condimente si se toarna peste rulade. Se coc 20 min. si se servesc cu paste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise