Rulada delicioasa din branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un sul de branza topita cu marar
  • altul cu smantana
  • 200 g branza burduf
  • o ceapa rosie
  • o legatura de marar verde
  • 3 oua fierte tari
  • 200 g amestec de legume congelate

Mod de preparare

1.Se amesteca branzeturile cu ceapa rosie tocata marunt si cu mararul la fel ,tocat fin.

Legumele congelate se fierb in apa cu sare,se scurg bine si se dau la racit.

Legumele fierte reci se amesteca si ele cu branzeturile.

2.Pe o folie alimentara se intinde in strat uniform branza cu legumele,apoi se aseaza in linie si cele 3 oua fiert si curatate apoi ajutandu-ne de folie,rulam cu atentie,foarmand o rulada pe care o strangem cu grija ajutandu-ne de folie,apoi se da la rece cel putin 3 ore,de preferat de seara pana a doua zi.Se taie in felii subtiri cu un cutit bine ascutit,cu lama udata cu apa rece.

Se servesc cu ceapa rosie sau masline.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise