Rulada din carne de vitel

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 linguri untura
  • 1.2-1.5kg carne de vitel
  • 5 cepe mari
  • 250 ml bulion
  • sare
  • piper
  • 1/2 pachet unt
  • 5 oua
  • marar
  • patrunjel
  • mustar

Mod de preparare

Ceapa se taie si se caleste in untura.

Se adauga carnea taiata cubulete. Se adauga sare, piper dupa gust. Se adauga apa si boia. Dupa ce este fiarta carnea, se adauga bulionul ( de casa). Se lasa la racit.

Ouale se fierb sa fie tari. Dupa ce se racesc, se dau prin masina de tocat, se amesteca untul, 1 lingura de mustar, mararul si patrunjelul taiate foarte fin, u sare si piper.

Carnea se da prin masina de tocat dupa ce s-a racit.

Pe o coala de celofan se intinde compozitia cu carne ( nu se stoarce de sos pentru a se

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise