Rulada din carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carne tocata amestec (vita-porc)
  • 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi
  • 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse
  • 2 oua
  • sare
  • 2 lingurite piper
  • 1 lingurita boia
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu presa de usturoi
  • 1 ou pt uns rulada deasupra.

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele(fara oul pt uns rulada), framantam bine, apoi asezam compozitia intro forma de chec unsa cu untura sau ulei, tapetata cu faina, ungem rulada cu oul batut, folosind o pensula si coacem cam 45 de minute in cuptorul preincalzit.

Precizare-timp de preparare:15 minute; timp de coacere: 45 minute; timp total necesar: 1 ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise