rulada din paine si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g sunca presata
  • 300 g paine alba
  • 100 g gris
  • 400 ml lapte
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 2 g piper
  • 10 g sare

Mod de preparare

Paine se curata de coaja si se taie cuburi mari, sunca se taie felii subtiri.Grisul se fierbe in lapte, se adauga miezul de paine si se mai fierbe 5 minute.Se raceste si se adauga 2 oua, mestecand pana se formeaza o pasta omogena tare.

Se intinde o foaie cu grosimea de 2 cm, deasupra se aseaza sunca taiata si se ruleaza.Acest rulou se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, iar pe deasupra se unge cu un ou batut.Se introduce la cuptor 30 de minute.Ruloul apoi se feliaza se aseaza pe un platou si se serveste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise