Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * pulpe superioare de pui
  • * ciuperci de conserva
  • * 1 morcov,
  • * castravete + gogoșar murat
  • * mărar
  • * 2 conserve de mazăre
  • * 15 gr. unt
  • * 1 lingura faina
  • * 1 cana de lapte
  • * 1 legătură pătrunjel
  • * vegeta
  • * sare
  • * piper *

Mod de preparare

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar. Puneți sare, piper, așezați la mijloc ciuperci din conserva, castravete, gogoșar, morcov tăiat bețișoare, cașcaval ras și apoi rulam. Se fixează rulada cu scobitori.

Pentru mazăre, topiți untul într-o tigaie mica, adăugați faina amestecând bine și lăsați sa fiarbă puțin, amestecând continuu. Adăugați treptat laptele, amestecând bine . Lăsați sa dea în clocot încet, adaugați mazărea, mărarul și amestecați până când sosul se îngroașă și se omogenizează.

Ca decor pe farfurie se mai adaugă cartofi natur. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise