rulada economica

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar tos
  • 6 linguri faina
  • zahar vanilat
  • 1 borcan de gem
  • 150g zahar pudra
  • unt

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat, se adauga faina si la sfarsit albusul batut spuma , amestecand usor astfel incat aluatul sa nu cada.

Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia intr-un strat subtiresi se coace la un foc potrivit cca 20 minute.Cand este gata se rastoarnacu atentie pe un servet pudrat cu zahar se unge cu gem, se ruleazacu ajutorul servetului, se pudreaza cu zahar pudra si se aseaza pe un platou.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise