RULADA FANTEZIE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g.carne tocata de porc,
  • 4 felii de paine,
  • 4 morcovi,
  • 2 cepe,
  • 12 oua,
  • lapte ,
  • 4 linguri ulei,
  • 100g.pesmet ,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura Vegeta;

Mod de preparare

1. Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata fin, sare, piper, Vegeta si 4 oua, apoi se adauga painea inmuiata in lapte si stoarsa.

2. Celelalte oua se fierb tari, la fel si morcovii, apoi se taie in rondele, se amesteca cu sare si piper.

3. Se intinde carnea tocata pe o folie de aluminiu unsa cu ulei si presarata cu pesmet, se pune peste amestecul de oua si morcovi, se ruleaza, se infasoara in folie si se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor pentru 35 minute. Se scoate din folie si se mai lasa 10 minute ca sa se rumeneasca.

4. Se scoate din tava, se lasa sa se raceasca putin, se taie felii si se serveste cu garnitura dupa dorinta si un vin rosu sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise