RULADA FANTEZIE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g.carne tocata de porc,
  • 4 felii de paine,
  • 4 morcovi,
  • 2 cepe,
  • 12 oua,
  • lapte ,
  • 4 linguri ulei,
  • 100g.pesmet ,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura Vegeta;

Mod de preparare

1. Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata fin, sare, piper, Vegeta si 4 oua, apoi se adauga painea inmuiata in lapte si stoarsa.

2. Celelalte oua se fierb tari, la fel si morcovii, apoi se taie in rondele, se amesteca cu sare si piper.

3. Se intinde carnea tocata pe o folie de aluminiu unsa cu ulei si presarata cu pesmet, se pune peste amestecul de oua si morcovi, se ruleaza, se infasoara in folie si se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor pentru 35 minute. Se scoate din folie si se mai lasa 10 minute ca sa se rumeneasca.

4. Se scoate din tava, se lasa sa se raceasca putin, se taie felii si se serveste cu garnitura dupa dorinta si un vin rosu sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise