Rulada nuca de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1. Crema maro: 1,250 gr biscuiti de cacao, 4 linguri de cacao, 14 linguri zahar pudra, 2 cani lapte, mirodenii
  • 2. Crema alba: 2 pachete de unt(400 gr), 2 pachete nuca de cocos(400gr), 14 linguri zahar pudra

Mod de preparare

1. Biscuitii macinati, zahar, cacao, laptele,mirodeniile se omogenizeaza si se formeaza o crema de consistenta unui aluat.

2. Pentru crema alba se bat spuma zaharul, untul si nuca de cocos.

Aluatul 1. se intinde (ca o foaie de placinta) pe un ceolofan uns cu putin ulei, peste care se pune crema alba. Se intinde si se ruleaza, se acopera in ceolofan ca un salam. Se pune la frigider.l

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise