Rulada nuca de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1. Crema maro: 1,250 gr biscuiti de cacao, 4 linguri de cacao, 14 linguri zahar pudra, 2 cani lapte, mirodenii
  • 2. Crema alba: 2 pachete de unt(400 gr), 2 pachete nuca de cocos(400gr), 14 linguri zahar pudra

Mod de preparare

1. Biscuitii macinati, zahar, cacao, laptele,mirodeniile se omogenizeaza si se formeaza o crema de consistenta unui aluat.

2. Pentru crema alba se bat spuma zaharul, untul si nuca de cocos.

Aluatul 1. se intinde (ca o foaie de placinta) pe un ceolofan uns cu putin ulei, peste care se pune crema alba. Se intinde si se ruleaza, se acopera in ceolofan ca un salam. Se pune la frigider.l

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise