Rulada rece

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 250 g nuci macinate;
  • - 375 g zahar pudra;
  • - 2 albusuri;
  • - 1 pachet mic de cacaua;
  • - 2 linguri de rom( esenta de rom);
  • - 125 g unt;
  • - 3 galbenusuri fierte;
  • - 2 plicuri de zahar vanilat

Mod de preparare

Foaia

Se bat albusurile spuma se amesteca cacaua cu 250 g de zahar pudra nuca macinata si romul .Pe o bucata de folie pentru ambalat se pudreaza cacacua se intinde compozitia descrisa mai sus .

Crema

Se freaca galbenusurile (care au fost pasate ) pana ce se omogenizeaza se adauga 125 g zahar pudra si untul se freaca compozitia pana creste se adauga vanilia.

Se adauga crema pe foaie apoi se ruleaza usor foaia cu tot cu celofan ingloband crema in interior . Se preseaza usor rulada si apoi se da la frigider.

Se consuma dupa 12 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise