Rulade de curcan in sos de rosii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (4portii):1ceapa
  • 1catel de usturoi
  • 2linguri ulei de masline
  • 300gr. spanac
  • 1lingura parmezan ras
  • 4 bucati piept de curcan file(a cca. 150gr. )
  • 2linguri sos Pesto
  • 2 rosii uscate
  • 1 conserva de rosii sau 450 gr. rosii proaspete
  • 200ml. supa de carne (poate sa fie si din cubulet)
  • sare
  • piper;

Mod de preparare

Curatati ceapa si usturoiul, apoi tocati-le. Caliti-le intr-o lingura de ulei incins. Spalati spanacul, tocati-l si caliti-l. Incorporati si parmezanul.Spalati bucatile de carne, stergeti-le cu un prosop de bucatarie, apoi bateti-le cu ciocanul. Ungeti-le cu sos Pesto.Acoperiti-le cu pasta de spanac, rulati-le si fixati-le cu scobitori. Prajiti ruladele in restul de ulei. Tocati rosiile uscate, apoi adaugati--le in tigaie, alaturi de rosiile din conserva sau cele proaspete, dar curatate de pielita. Stingeti cu supa si lasati sa fiarba 25min. Scoateti ruladele, lasati sosul sa scada ,apoi condimentati-l.Serviti ruladele de curcan cu sosul de rosii picant si cu paste(taietei lati).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise