Rulade de porc cu dovlecei

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 snitele de porc
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos pesto
  • 8 felii sunca fiarta
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml supa instant
  • 100 ml vin alb
  • 750 g dovlecei
  • o lingura faina
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Snitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se ruleaza, se fixeaza cu scobitori. Se pun ruladele la prajit. Spre final se adauga supa si vinul si se lasa 30 min sa scada sosul. Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie in felii pe lungime. Se pun la prajit citeva minute in ulei, se agauda coaja de lamaie si rozmarin tocat. Se scot ruladele din sos iar acesta se ingroasa cu o lingura de faina si se condimenteaza. Se adauga sosul si legumele la rulourile calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise