Rulou ,,AMICII''din piept de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -460g piept de pui dezosat
  • -200g cascaval
  • -1oo g capere
  • -50g cogosari murati rosii
  • -50g mustar
  • -150g ciuperci
  • -100g ulei de masline
  • -20g condimente pentru gratar

Mod de preparare

1.Pieptul de pui de transeaza la 140g friptura se bate usor sa nu se sfarime ,se unge ulei si mustar pieptul pe ambele parti se condimenteaza,se aseaza peste acesta gogosari taiati julien ,caperele ,cascavalul ras ,ciupercile si se ruleaza se impacheteaza in folie de staniol si se da la cuptor 25 minute.Se servesc cu cascavalul ras deasupra si sos cald de smintina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise