Rulou ,,AMICII''din piept de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -460g piept de pui dezosat
  • -200g cascaval
  • -1oo g capere
  • -50g cogosari murati rosii
  • -50g mustar
  • -150g ciuperci
  • -100g ulei de masline
  • -20g condimente pentru gratar

Mod de preparare

1.Pieptul de pui de transeaza la 140g friptura se bate usor sa nu se sfarime ,se unge ulei si mustar pieptul pe ambele parti se condimenteaza,se aseaza peste acesta gogosari taiati julien ,caperele ,cascavalul ras ,ciupercile si se ruleaza se impacheteaza in folie de staniol si se da la cuptor 25 minute.Se servesc cu cascavalul ras deasupra si sos cald de smintina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise