Rulou de carne cu alune

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 feii muschi de porc
  • 300 carne de vitel
  • 4 felii de costita
  • alune prajite, zdrobite (nu macinate)
  • o ceapa calita
  • condimente,
  • foi de varza dulce,oparita putin
  • smantana
  • o lingura faina
  • o lingura de unt
  • alune macinate
  • 1 lingura coniac

Mod de preparare

Umplutura:

Carnea si costita se dau pe masina, se incorporeaza cu alunele, ceapa si condimentele

Muschiul se portioneazain felii, se bate foarte putin,se umple cu tocatura, se ruleaza si se inveleste in frunzele de varza.

Se dau la fiert,ca sarmalele.

Se serveste cu sos de smantana.

Din faina, o lingura de unt,smantana si coniac se obtine un sos alb, la care se adauga alunele macinate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise