Rulou de carne cu ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g muschi de porc
  • 300 g sunca presata
  • 4-5 cepe medii
  • condimente

Mod de preparare

Se feliaza muschiul de porc si se bate ca pentru snitele,se condimenteaza si se pune pe o farfurie.Dupa ce ati terminat de feliat si batut toata carnea,luati bucata cu bucata si peste fiecare felie de muschi puneti o felie de sunca presata si ceapa taiata felii.Acestea fiind facute faceti un rulou din carne si il prindeti cu scobitori .Apoi se pun la prajit in ulei incins.

Ruloul va prinde un gust deosebit datorita cepei.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise