Rulou de carne de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Filet de carne porc cca. 1 kg
  • 100gr. spek sau prosciutto crudo
  • un buchetel de patrunjel
  • 50gr. pesmet
  • 50gr. parmezan
  • 50 ml.vin alb
  • fir alimentar.

Mod de preparare

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire, aproximativ. Pe acest filet punem: spek-ul sau prosciutto-ul crudo unul linga altul, pesmetul imprastiat in ploaie, parmezanul la fel, patrunjelul tocat marunt. Rulam si legam cu firul alimentar. Il coacem pt. cca o ora , depinde de cuporul ce il avem. Se taie felii si se serveste. Pofta buna!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise