,,Rulou de curcan''

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 400gpiept de curcan (fara os )afumat
  • -20og boabe de porumb
  • - 5og sos pizza
  • -100g ciuperci conserva
  • -200g cascaval ras
  • -30g masline rondele
  • -50g unt de arahide
  • -un ou
  • -piper
  • -10 g gustoso barbecue de la knorr

Mod de preparare

1.Pieptul de pui se portioneaza fleici de 100g.

2.Se bate oul se amesteca cu cascavalul ciupercile ,piperul se presara barbecue.

3.Pe o foaie de staniol se aseaza cubulete mici de unt :asezam pieptul de curcan si-l ungem cu sos pizza . Adaugam cascavalul amestecat cu oul cite doua lingurite din aceasta compozitie,maslinele rondele ,boabele de porumb,se ruleaza cu staniolul se repeta asa cu tot pieptul de curcan se aseaza intr-o tava si se da la cuptorul incins 10 minute .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise