Rulou din dovlecei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr dovlecei
  • 4 oua
  • 10 felii sunca
  • 250 gr crema branza
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru 20 min. Intre timp batem ouale, saram, piparam si amestecam cu cascavalul ras. Scurgem dovleceii cu mainile de lichidul in exces si ii amestecam cu ouale batute. Luam tava de cuptor, o tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia rezultata, repartizand-o uniform pe toata suprafata. Dam la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 20 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca direct pe tava. Dupa care ungem „blatul” obtinut cu cascavalul moale si distribuim felioarele de sunca. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, invelim ruloul obtinut in folie alimentara si punem in frigider pentru cel putin 2 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise