Rulou din merlucius la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un peste merlucius
  • 4-5 cepe
  • o jumatate de morcov feliat
  • 2-3 linguri ulei
  • zeama unei lamai
  • sare, piper, dafin, enibahar,rozmarin

Mod de preparare

Pestele spalat,dezosat, sters in prosop de fartie, se portioneaza in doua, se ruleaza dupa ce a fost condimentat dupa placere.

Ceapa condimentata, stropita cu ulei si zeama de lamaie, se caleste 3-4 minute pe flacara, cat isi schimba culoarea, fara sa se caleasca.

Asezam un strat de ceapa intr-un vas de yena uns cu ulei, peste care se asaza pestele,se acopera cu restul de ceapa, se da la cuptorul incins pentru 15-20 minute.

Scoatem mancarica pe un platou cat e calda. Se serveste atat rece cat si calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise