rulou din stavrid cu salata a la russe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • stavrid cu cap, cartofi, morcovi, ceapa, castraveti, mazare, mustar,
  • patrunjel verde, piper, sare, foi de dafin, maioneza, aspic

Mod de preparare

Rulourile de peste se fierb in apa cu ceapa , foi de dafin cu sare cca 10 min si se racesc. Salata a la rus se preparara astfel:cartofii, morcovii, castravetii si mazarea se amesteca cu maioneza, se adauga mustar,piper,sare,amestecandu-se pana ce se obtine o compozitie omogena.Salata obtinuta se asaza pe platou , deasupra se pun rulourile de peste se orneaza cu maioneza , morcovi , patrunjel verde si se innapeaza cu aspic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise