Rulouri cu budinca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • o jumatate lingura untura (sau 1 lingura margarina)
  • esente
  • 3 linguri ulei
  • un pahar (250 ml) apa minerala
  • faina cat cuprinde
  • budinca preparata dupa indicatiile de pe plic

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus trebuie sa iasa un aluat care sa se poata intinde foi subtiri. Se lasa putin la crescut, apoi se intinde o foaie si se taie fasii subtiri. Se invart pe bete de grosimea unui deget. Se prajesc in baie de ulei. Se lasa rulourile la racit apoi se pot umple cu budinca sau frisca.

Am poza doar cu produs final

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise