Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,2 kg piept de pui dezosat
  • 8 carnati afumati
  • 24 felii de bacon

Mod de preparare

Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi l-am filat dar nu prea subtire.

Baconul l-am feliat cat de subtire am putut.

Am rulat pieptul de pui peste carnati si am asezat feliile de bacon pe lungimea carnatilor.

Mi-au intrat cate trei felii la fiecare carnat.

Am legat rulourile cu sfoara pentru a nu se desface si le-am asezat in tava unsa cu putin ulei.

Nu am mai condimentat cu nimic, nici sare nu am mai pus deoarece au fost carnatii destul de condimentati.

Am intepat fiecare rulou din loc in loc si am dat tava la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.

Pe parcurs am mai intors rulourile de pe o parte pe cealalta.

Sunt foarte bune si de efect la o masa festiva!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise