Rulouri cu ficatei de pui

Ficat de pui folosim cat dorim.

Timp pregatire
2700 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de pui
  • bacon-felii subtiri
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Ficat de pui folosim cat dorim, iar bacon- cate o felie pentru fiecare bucata de ficat. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se presara cu sare si piper. Se taie apoi in bucati mai mici si se infasoara in felii de bacon. Se prind rulourile cu scobitori sa nu se desfaca. Se unge un vas de yena sau o tava cu o lingura de ulei si se asaza rulourile unul langa altul. Se presara cu sare, piper. Se introduc la cuptor pentru 20 min. Rulourile se servesc calde, cu piure de cartofi si salata. Sunt foarte bune si reci la picnic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise