Rulouri cu spanac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 1 pahar(200 ml) apa minerala
  • 1 pahar lapte caldut
  • 1 ou
  • 8 linguri de ulei
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri de zahar
  • 1 plic de drojdie
  • 1 praf de sare
  • faina
  • Pentru umplutura
  • 1kg spanac congelat
  • cativa catei de usturoi
  • cascaval
  • ulei de masline
  • 2 oua.

Mod de preparare

Se pune drojdia la inmuiat cu putin lapte si se lasa sa se odihneasca pentru 8-10 min

Se adauga apoi restul de zahar si lapte, apa minerala, uleiul, oul batut, sarea…se mixeaza in compozitie zaharul si coaja de lamaie apoi incet, incet se adauga faina…se renunta la mixer si se incepe a se framanta aluatul pana cand acesta devine nelipicios…

Se strange aluatul intr-o bila, se presara putina faina deasupra si se lasa la crescut pentru cca 30 de min

Se caleste usturoiul in uleiul de masline,se pune apoi spanacul.Se lasa la racit,se pun cele doua oua si radem cascaval.Le rulam,le ungem cu ou si radem cascaval deasupra.Se da la cuptorul preincalzit la 180gr pana se rumenesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise